Personlig træner i Frederikshavn

Personlig træning i Frederikshavn & Nordjylland

Søger du personlig træning i Frederikshavn? – så er du kommet til det rette sted.
Jeg er din personlige træner i Frederikshavn og Nordjylland. Jeg kan hjælpe dig med at opnå det ønskede vægttab, få en stærkere krop – smyge dig ned i bikinien, med velbehag, til sommer, eller hvad du ellers drømmer om.

Jeg er uddannet EFHA certificeret Personlig Træner med ”Speciale i vægttab”.

Til dagligt finder du mig i Box7 eller Fit Club – Kattegat Siloen, i Frederikshavn, hvor jeg er tilknyttet som Personlig træner. Her er jeg en del af teamet ‘Mikal Toft & Co.’.

Jeg har et brændende ønske om, at hjælpe andre med at opnå deres mål inden for kost, sundhed og træning.
Hos mig får du ikke en ‘Quick Fix’ løsning. Så hvis det er den du jagter, er du gået forkert. At opnå sine mål kræver tid, sved og måske tårer. Men jeg lover vi også vil få mange grin med på vejen.

 

Personlig træner i Frederikshavn

Personlig træning – med udgangspunkt i den enkelte

Som personlig træner ved jeg, at der er forskel på folk. Derfor arbejder jeg altid ud fra individet. Du får et skræddersyet træningsprogram, der passer til dit niveau og dit temperament. Vi er alle sammen forskellige, og det der virker for andre, virker ikke nødvendigvis for dig.

Jeg arbejder ud fra der hvor du er, og bruger tid på at lære dig, dine udfordringer, og ikke mindst styrker at kende. Vi er alle sammen forskellige, og hvad der virker for nogen, virker måske ikke for dig, men vi finder vejen sammen.

Det handler ikke altid kun om træning og kost, men om at finde den rette kombination der passer ind i din hverdag.
Det handler om at finde den vej som virker for dig med realistiske, og holdbare ændringer – at finde nye vaner, som giver dig glæde.

Jeg tager altid udgangspunkt i dig – fokus på høj kvalitet, nærvær, succeser og masser af højt humør.

Er du interesseret i at høre mere, og hvordan jeg kan hjælp dig, så send mig en mail og lad os tage en uforpligtende snak om dig, og dine ønsker/drømme.

Lige nu kan du købe årets sundeste julekalender – og træne online med mig, i 24 dage. Det bliver sjovt, sundt og en anderledes start på julen.

Ønsker du at høre mere om personlig træning?

Udfyld blot kontaktformularen herunder, så kontakter jeg dig inden længe.