Donation til Julemærkehjemmene

Hvorfor donation til julemærkehjemmene?

Jeg har stort set igennem hele mit liv, haft en stor passion for træning og sund livsstil. Jeg har altid haft en drøm om at arbejde med det, og det gør jeg i dag. Men hovedparten af alle mine klienter er voksne, som jeg hjælper med, at få et sundere og bedre liv, med træning og sunde vaner. Men jeg vil også gerne gøre en forskel for børn, og det kan jeg med denne træningsjulekalender. Min træningsjulekalender kan både bruges af voksne og børn, så her kan jeg hjælpe med at få mere aktivitet ind i juledagene, og samtidig samle penge ind til julemærkehjemmet, som gør en kæmpe forskel for mange børn i dag – så det kan næsten ikke blive bedre.. 😊

Hele verdenen er på vej gennem en svær tid. Men særlig hårdt er det for de børn, der lider af ensomhed og mistrivsel. På Julemærkehjemmene, bliver børnene en del af et fællesskab. I løbet af et ophold får de nye venner, sundere vaner og genfinder livsglæden.

I Danmark kæmper alt for mange børn i dag, med ensomhed, mobning og lavt selvværd, og lige nu venter flere hundrede børn på at få et ophold på et Julemærkehjem, og det vil jeg gerne være med til at bidrage til, så de kan få hurtigere hjælp.

Jeg drømmer om at kunne donere et større beløb til julemærkehjemmet, så jeg på den måde kan være med til at gøre en forskel for børns livsglæde.